Xhemil Meric

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 1 nga 1libër
  • Shikim i shpejtë
    500 Lekë Në stok

    Vepra përshkruan arratisjen nga Perëndimi si pasojë e një aventure dëshpëruese të intelektualëve të periudhës së Tanzimatit, të shkëputur nga kultura dhe qytetërimi vetjak.

    500 Lekë
    Në stok
Shfaq 1 - 1 nga 1libër