Xhemil Meric

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    500 Lekë In Stock

    Vepra përshkruan arratisjen nga Perëndimi si pasojë e një aventure dëshpëruese të intelektualëve të periudhës së Tanzimatit, të shkëputur nga kultura dhe qytetërimi vetjak.

    500 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item