Rachel Renée Russell

Rachel Renée Russell është shkrimtare amerikane, e njohur për serinë “Ditaret e peshkopes”. Ka lindur më 13 mars 1959 në Michigan (SHBA) dhe ka shkruar disa libra për fëmijë, të cilët tashmë janë bestseller ndërkombëtarë.

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 15 nga 15 libra
Shfaq 1 - 15 nga 15 libra