Plutarku

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 3 nga 3 libra
 • Shikim i shpejtë
  1 200 Lekë 1 500 Lekë -20% Në stok
  I ri

  Ky libër shënon një prej burimeve më të rëndësishme historike për personalitetet dhe epokën në të cilën jetoi Plutarku. Aftësia dhe mjeshtria e tij janë të njohura edhe sot botërisht në mënyrën sesi bëhet jetëshkrimi, duke u shndërruar në këtë mënyrë biografi i parë modern i shumë personaliteteve të shquara

  1 200 Lekë
  1 500 Lekë -20%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 200 Lekë 1 500 Lekë -20% Në stok
  I ri

  1 200 Lekë
  1 500 Lekë -20%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  960 Lekë 1 200 Lekë -20% Në stok
  I ri

  Ky libër mund të lexohet fare mirë edhe si vepër historike, edhe si vepër artistike. Nëpërmjet jetëshkrimeve të njerëzve të shquar, si Likurgut, Solonit, Demostenit, Ciceronit, Brutit, Pirros etj., do të kuptojmë jo vetëm atë çfarë ka ndodhur më parë, por do të fokusohemi rreth domethënies së ngjarjeve historike dhe kuptimit të veprimtarisë shoqërore të...

  960 Lekë
  1 200 Lekë -20%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
Shfaq 1 - 3 nga 3 libra