Helicon

Helicon është revistë e përmuajshme letrare me botues dhe kryeredaktor Azem Qazimin që doli në 12 numra nga prilli i vitit 2014 deri në mars 2015.

«HELICON» E përmuajshme letrare


Botues dhe kryeredaktor: Azem Qazimi


U botua në dymbëdhjetë numra, nga prilli i vitit 2014 deri në mars 2015.


 


Bashkëpunuan:


Romeo Çollaku, Steinar Opstad, Krenar Zejno, Primo Shllaku, Linditë Ahmeti, Agron Tufa, Olimbi Velaj, Shpëtim Kelmendi, Drini Aidinlli, Shpend Bengu, Zinni Veshi, Tabi Aziri, Balil Gjini, Anastas Kostandini-Taso, Luljeta Lleshanaku, Lumturi Blloshmi, Gentian Çoçoli, Lazër Stani, Leka Ndoja, Moikom Zeqo, Artur Gorishti, Demë Topalli, Ndue Ukaj, Faruk Myrtaj, Matilda Odobashi, Artan Draçini, Zimo Krutaj, Enkelejd Zonja, Çelo Hoxha, Idlir Azizi, Vitmar Qinami, Arben Orhani, Albert Baja, Ledia Dushi, Ilir Zefi, Zef Paci, Mimoza Hysa, Denata Qazimi-Nuellari, Nikoleta Aidinlli-Gaxha, Elvis Hoxha, Alment Muho, Jozef Radi, Riza Braholli, Elona Çuliq, Bajram Karabolli dhe Sara Çapaliku.

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 11 nga 11 libra
 • Shikim i shpejtë
  460 Lekë 500 Lekë -8% Në stok

  Helicon është revistë e përmuajshme letrare me botues dhe kryeredaktor Azem Qazimin që doli në 12 numra; nga prilli i vitit 2014 deri në mars 2015.

  460 Lekë
  500 Lekë -8%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  460 Lekë 500 Lekë -8% Në stok

  Helicon është revistë e përmuajshme letrare me botues dhe kryeredaktor Azem Qazimin që doli në 12 numra; nga prilli i vitit 2014 deri në mars 2015.

  460 Lekë
  500 Lekë -8%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  460 Lekë 500 Lekë -8% Në stok

  Helicon është revistë e përmuajshme letrare me botues dhe kryeredaktor Azem Qazimin që doli në 12 numra; nga prilli i vitit 2014 deri në mars 2015.

  460 Lekë
  500 Lekë -8%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  460 Lekë 500 Lekë -8% Në stok

  Helicon është revistë e përmuajshme letrare me botues dhe kryeredaktor Azem Qazimin që doli në 12 numra; nga prilli i vitit 2014 deri në mars 2015.

  460 Lekë
  500 Lekë -8%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  460 Lekë 500 Lekë -8% Në stok

  Helicon është revistë e përmuajshme letrare me botues dhe kryeredaktor Azem Qazimin që doli në 12 numra; nga prilli i vitit 2014 deri në mars 2015.

  460 Lekë
  500 Lekë -8%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  460 Lekë 500 Lekë -8% Në stok

  Helicon është revistë e përmuajshme letrare me botues dhe kryeredaktor Azem Qazimin që doli në 12 numra; nga prilli i vitit 2014 deri në mars 2015.

  460 Lekë
  500 Lekë -8%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  460 Lekë 500 Lekë -8% Në stok

  Helicon është revistë e përmuajshme letrare me botues dhe kryeredaktor Azem Qazimin që doli në 12 numra; nga prilli i vitit 2014 deri në mars 2015.

  460 Lekë
  500 Lekë -8%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  460 Lekë 500 Lekë -8% Në stok

  Revistë e përmuajshme letrare

  460 Lekë
  500 Lekë -8%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  460 Lekë 500 Lekë -8% Në stok

  Helicon është revistë e përmuajshme letrare me botues dhe kryeredaktor Azem Qazimin që doli në 12 numra; nga prilli i vitit 2014 deri në mars 2015.

  460 Lekë
  500 Lekë -8%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  460 Lekë 500 Lekë -8% Në stok

  Helicon është revistë e përmuajshme letrare me botues dhe kryeredaktor Azem Qazimin që doli në 12 numra; nga prilli i vitit 2014 deri në mars 2015.

  460 Lekë
  500 Lekë -8%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  460 Lekë 500 Lekë -8% Në stok

  Helicon është revistë e përmuajshme letrare me botues dhe kryeredaktor Azem Qazimin që doli në 12 numra; nga prilli i vitit 2014 deri në mars 2015.

  460 Lekë
  500 Lekë -8%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
Shfaq 1 - 11 nga 11 libra