Aksesorë Ka 585 libra.

për faqe
 • Shikim i shpejtë
  1 600 Lekë Në stok

  Ndriçuesi praktik në ngjyrë të kuqe që do qëndrojë në mbështetje maksimale në tavolinën apo në çdo sipërfaqe që dëshironi. Në dizajnin klasik ndërthurur me modernen, ju do të lexoni apo mësoni në ndriçimin pa shqetësuar të tjerët dhe në përqëndrim maksimal. Mund ta përthyeni në këndin që dëshironi për të patur ndriçimin aty ku dëshironi ju. Pajisur në...

  1 600 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 350 Lekë Në stok

  Aksesori që do ju ndihmojë të lexoni si në shtëpi apo dhe në udhëtime. Vendoseni në fletore, romane apo dhe libra me shumë faqe për të qenë të lirë të lexoni sipas dëshirës. Falë kapjeve të forta, ai do të mbajë faqen ku ju keni nevojë: në plazh, kafe, kopësht, restorant apo dhe në shtrat. Mbajeni në faqen që dëshironi dhe kur duart nuk i keni të lira. Në...

  1 350 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 700 Lekë Nuk është në stok

  E lakuar, moderne dhe teper interesante në dizajn, mbështetësja e vogël në ngjyrë gri do e mbajë çdo pajisje në këndin që dëshironi për të parë filmin, për të lexuar librin e preferuar. Mund të ofrohet si dhuratë idelae për të gjithë miqtë tuaj që e duan gatimin, lojërat, leximin apo dhe që u nevojitet një mbështetëse për të kryer detyrat e shtëpisë. Vjen...

  1 700 Lekë
  Shto në shportë Më shumë
  Nuk është në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 700 Lekë Nuk është në stok

  E lakuar, moderne dhe teper interesante në dizajn, mbështetësja e vogël në ngjyrë të kuqe do e mbajë çdo pajisje në këndin që dëshironi për të parë filmin, për të lexuar librin e preferuar. Mund të ofrohet si dhuratë idelae për të gjithë miqtë tuaj që e duan gatimin, lojërat, leximin apo dhe që u nevojitet një mbështetëse për të kryer detyrat e shtëpisë....

  1 700 Lekë
  Shto në shportë Më shumë
  Nuk është në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 600 Lekë Në stok

  Ndriçuesi me një llambë në ngjyrë blu që mbështetet në mënyrë perfekte në tavolinën apo sipërfaqe të sheshtë. Ju ndihmon të lexoni, mësoni më të përqëndruar, me dritën të fokusuar vetëm tek libri! Dizajni klasik dhe fleksibël mundëson vendosjen praktike në librin apo sipërfaqen tuaj.

  1 600 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 600 Lekë Në stok

  Ndriçuesi me një llambë në ngjyrë gri që mbështetet në mënyrë perfekte në tavolinën apo sipërfaqe të sheshtë. Ju ndihmon të lexoni, mësoni më të përqëndruar, me dritën të fokusuar vetëm tek libri! Dizajni klasik dhe fleksibël mundëson vendosjen praktike në librin apo sipërfaqen tuaj.

  1 600 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  3 700 Lekë Nuk është në stok

  Mbajtësja në ngjyrë blu për librin/ tabletin tuaj. Mënyra më interesante për të mbajtur librat e mëdhenj apo dhe tabletat në kuzhinë, dhomën tuaj, zyre apo dhe në ambiente të jashtme. Bazamenti i plotë që nuk rrëshket ofron mbështetjen maksimale për librin/ tabletin tuaj. Dizenjuar për të ofruar portë karikimi dhe për tabletin tuaj. Në prakticitetin...

  3 700 Lekë
  Shto në shportë Më shumë
  Nuk është në stok
 • Shikim i shpejtë
  3 700 Lekë Nuk është në stok

  Mbajtësja në ngjyrë të kuqe për librin/ tabletin tuaj. Mënyra më interesante për të mbajtur librat e mëdhenj apo dhe tabletat në kuzhinë, dhomën tuaj, zyre apo dhe në ambiente të jashtme. Bazamenti i plotë që nuk rrëshket ofron mbështetjen maksimale për librin/ tabletin tuaj. Dizenjuar për të ofruar portë karikimi dhe për tabletin tuaj. Në prakticitetin...

  3 700 Lekë
  Shto në shportë Më shumë
  Nuk është në stok
 • Shikim i shpejtë
  3 700 Lekë Nuk është në stok

  Mbajtësja në ngjyrë jeshile për librin/ tabletin tuaj. Mënyra më interesante për të mbajtur librat e mëdhenj apo dhe tabletat në kuzhinë, dhomën tuaj, zyre apo dhe në ambiente të jashtme. Bazamenti i plotë që nuk rrëshket ofron mbështetjen maksimale për librin/ tabletin tuaj. Dizenjuar për të ofruar portë karikimi dhe për tabletin tuaj. Në prakticitetin...

  3 700 Lekë
  Shto në shportë Më shumë
  Nuk është në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 690 Lekë Nuk është në stok

  Lexoni librin e preferuar kudo ku ndodheni, për sa kohë të dëshironi edhe në errësirë me ndriçuesin në ngjyrë gri. Mund ta merrni me vete në çantë, në xhep, tepër praktik për ta marrë kudo me vete. Dizajni fleksibël ju mundëson të poziciononi në çdo kënd të dëshiruar për të përfituar ndriçimin që dëshironi. Ndriçuesi i vogël funksionon me kapje të vogël...

  1 690 Lekë
  Shto në shportë Më shumë
  Nuk është në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 250 Lekë Nuk është në stok

  Një ndriçues jeshil me tepër personalitet, fleksibël dhe tepër miqësor: The Super Bendy. Si një hero i vërtetë, ai do të gjendet tek ju kur të keni nevojë për një mik që do ju ndriçojë leximin apo mësimet. Mund të ofrohet si dhuratë tek të gjithë fëmijët… Super Bendy mund të rrotullohet, të përkulet, varet pothuajse kudo.

  1 250 Lekë
  Shto në shportë Më shumë
  Nuk është në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 250 Lekë Nuk është në stok

  Një ndriçues i kuq me tepër personalitet, fleksibël dhe tepër miqësor: The Super Bendy. Si një hero i vërtetë, ai do të gjendet tek ju kur të keni nevojë për një mik që do ju ndriçojë leximin apo mësimet. Mund të ofrohet si dhuratë tek të gjithë fëmijët… Super Bendy mund të rrotullohet, të përkulet, varet pothuajse kudo.

  1 250 Lekë
  Shto në shportë Më shumë
  Nuk është në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 550 Lekë Nuk është në stok

  Nëse jeni me pushime, jashtë vendit apo nëse jeni në shtëpi duke shijuar leximin e romanit tuaj të preferuar, mbështetësi në ngjyrë blu do të ofrojë mbështëtjen e plotë për librin tuaj. Pastrohet lehtësisht nga rëra, uji apo pluhuri, kështu që nuk do të shqetësoheni për asnjë dëmtim. Në përmasa 18 x 14.2 cm, në peshë vetëm 0.115 gramë, ky do të jetë...

  1 550 Lekë
  Shto në shportë Më shumë
  Nuk është në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 550 Lekë Në stok

  Nëse jeni me pushime, jashtë vendit apo nëse jeni në shtëpi duke shijuar leximin e romanit tuaj të preferuar, mbështetësi në ngjyrë gri do të ofrojë mbështëtjen e plotë për librin tuaj. Pastrohet lehtësisht nga rëra, uji apo pluhuri, kështu që nuk do të shqetësoheni për asnjë dëmtim. Në përmasa 18 x 14.2 cm, në peshë vetëm 0.115 gramë, ky do të jetë...

  1 550 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  4 200 Lekë Në stok

  Koleksioni V&A është një miksim i luleve për të ofruar sigurinë e plotë në të gjithë aksesorët tuaj. Për të gjithë ata që e pëlqejnë organizimin, që i duan gjërat në rendin e tyre. Në 6 hapësira për të vendosur të gjithë aksesorët që ju nevojiten. Vendosni vizoren, fishën e karikimit, kufjet, stilolapsin, gomën, çdo aksesor në përditshmëri dhe...

  4 200 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  3 300 Lekë Nuk është në stok

  Koleksioni V&A është një miksim i tulipanit dhe ngjyrës së verdhë për të ofruar sigurinë e plotë në të gjithë aksesorët tuaj. Për të gjithë ata që e pëlqejnë organizimin, që i duan gjërat në rendin e tyre. Në 6 hapësira për të vendosur të gjithë aksesorët që ju nevojiten. Vendosni vizoren, fishën e karikimit, kufjet, stilolapsin, gomën, çdo aksesor në...

  3 300 Lekë
  Shto në shportë Më shumë
  Nuk është në stok
 • Shikim i shpejtë
  3 300 Lekë Në stok

  Koleksioni V&A është një miksim i luleve, kafshëve dhe sfondit të verdhë për të ofruar sigurinë e plotë në të gjithë aksesorët tuaj. Për të gjithë ata që e pëlqejnë organizimin, që i duan gjërat në rendin e tyre. Në 6 hapësira për të vendosur të gjithë aksesorët që ju nevojiten. Vendosni vizoren, fishën e karikimit, kufjet, stilolapsin, gomën, çdo...

  3 300 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  850 Lekë Nuk është në stok

  Blloku i shënimeve me dizajnin Klimt- pemën e jetës vjen në kombinimin modern dhe luksoz të blloqeve të dëshiruara. Blloku vjen në brendësi me shkronjat përkatëse për secilën adresë apo shënim që do mbani në mënyrë që të jeni gjithmonë në brendësi të çdo aktiviteti që kërkoni. Kështu do gjeni me shpejtësi çdo të dhënë që mungon.

  850 Lekë
  Shto në shportë Më shumë
  Nuk është në stok
 • Shikim i shpejtë
  690 Lekë Nuk është në stok

  690 Lekë
  Shto në shportë Më shumë
  Nuk është në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 440 Lekë Nuk është në stok

  Nëse jeni kurioz të luani me kubat e famshëm për të zgjidhur misterin e cdo ngjyre, aksesorët IQ po ju presin. Jeni gati të sfidoni inteligjencën tuaj? Bashkoni kubat në format përkatëse dhe në ngjyrat: të verdhë, jeshile dhe portokalli. Në përmasa 4.9 x 5 cm, në peshë 69 gramë.

  1 440 Lekë
  Shto në shportë Më shumë
  Nuk është në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 440 Lekë Nuk është në stok

  Nëse jeni kurioz të luani me kubat e famshëm për të zgjidhur misterin e cdo ngjyre, aksesorët IQ po ju presin. Jeni gati të sfidoni inteligjencën tuaj? Bashkoni kubat në format përkatëse dhe në ngjyrat: rozë, bojëqielli dhe blu. Në përmasa 4.9 x 5 cm, në peshë 69 gramë.

  1 440 Lekë
  Shto në shportë Më shumë
  Nuk është në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 440 Lekë Nuk është në stok

  Nëse jeni kurioz të luani me kubat e famshëm për të zgjidhur misterin e cdo ngjyre, aksesorët IQ po ju presin. Jeni gati të sfidoni inteligjencën tuaj? Bashkoni kubat në format përkatëse dhe në ngjyrat: violetë, bojëqiell dhe lejla. Në përmasa 4.9 x 5 cm, në peshë 69 gramë.

  1 440 Lekë
  Shto në shportë Më shumë
  Nuk është në stok
 • Shikim i shpejtë
  930 Lekë Nuk është në stok

  Kubi i drurit në dy ngjyra: druri dhe të zezë përmban 27 pjesë të lidhura në lidhës elastik, kështu që do të përfitoni format që dëshironi në pak kohë. Vendoseni në punë imagjinatën dhe nisni të krijoni zbukurimet e preferuara. Në përmasa 4.8 x 4.8 cm, në peshë 60 gramë.

  930 Lekë
  Shto në shportë Më shumë
  Nuk është në stok
 • Shikim i shpejtë
  930 Lekë Nuk është në stok

  Kubi i drurit në ngjyrë druri dhe të kuqe vjen në një engimë që duhet zgjidhur nga mendjet më inteligjente. I përshtatshëm për moshat mbi 6 vjeç, vjen si aksesor perfekt për t’u ushtruar dhe për të gjetur zgjidhjen sa më shpejt. Avantazhi i këtij kubi është fakti se mund ta mblidhni sipas dëshirës falë lidhëseve elastike për të formuar dhe forma të tjera....

  930 Lekë
  Shto në shportë Më shumë
  Nuk është në stok
 • Shikim i shpejtë
  800 Lekë Në stok

  Ngjitëset Skull Notes vijnë në dekor me skelet për të mbajtur të gjitha shënimet tuaja të gjalla. Në paketim me 125 fletë, do të merrni dhuratën e duhur për të gjithë ju që i preferoni skeletët dhe botën e zombi-ve.

  800 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 690 Lekë Në stok

  Dizenjuar në formë sa më argëtuese, Numskull vjen në formatin e preferuar për të gjithë ata që i duan skeletët. Çdo skelet përmban dhe një hapësirë për të vendosur aksesorët tuaj. Mund të ofrohet dhe si dhuratë tek miqtë tuaj për t’i ndihmuar të jenë sa më të organizuar.

  1 690 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 690 Lekë Në stok

  Dizenjuar në formë sa më argëtuese, Numskull vjen në formatin e preferuar për të gjithë ata që i duan skeletët. Çdo skelet përmban dhe një hapësirë për të vendosur aksesorët tuaj. Mund të ofrohet dhe si dhuratë tek miqtë tuaj për t’i ndihmuar të jenë sa më të organizuar.

  1 690 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  800 Lekë Në stok

  Bookmark-u magnetik që pozicionohet lehtësisht në librin tuaj, mjafton ta vendosni dhe të vazhdoni aktivitetet e përditshme kur nuk do ju duhet të lexoni apo kur ju duhet të shkëputeni dhe nuk dëshironi të humbni faqen ku e keni lënë. Madje është aq praktik dhe i vogël, sa mund ta vendosni në secilën anë të faqes ku e keni lënë, madje dhe në rreshtin ku e...

  800 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  4 200 Lekë Në stok

  Mbështetësja në ngjyrë blu do të mbështesë laptopin, librin apo tabletin tuaj kur të jeni në divan apo dhe shtrirë. Ju ndihmon të menaxhoni kohën për një lexim sa më efektiv, pa ju munduar. Mund të ofrohet dhe si dhuratë për të gjithë artistët e rinj që duan të pushojnë gjatë realizimit të veprave të tyre.

  4 200 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  800 Lekë Në stok

  Nëse në tavolinën tuaj të punës mungon një lule që madje nuk ka nevojë as të ujitet, ky është produkti i duhur. Organizoni stilolapsat, monedhat, të gjithë aksesorët e nevojshëm për të lexuar apo dhe shënimet në dizajn me lule. Ngjitëset në formën e luleve së bashku me vazon mbajtëse vijnë në një paketim praktik dhe transparent si një dhuratë për nxënësit...

  800 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  800 Lekë Në stok

  Nëse në tavolinën tuaj të punës mungon një lule që madje nuk ka nevojë as të ujitet, ky është produkti i duhur. Organizoni stilolapsat, monedhat, të gjithë aksesorët e nevojshëm për të lexuar apo dhe shënimet në dizajn me lule. Ngjitëset në formën e luleve së bashku me vazon mbajtëse vijnë në një paketim praktik dhe transparent si një dhuratë për nxënësit...

  800 Lekë
  Në stok
Shfaq 33 - 64 nga 585 libra