Stephen R. Covey

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 4 nga 4 libra
 • Shikim i shpejtë
  1 288 Lekë 1 400 Lekë -8% Në stok

  Autori jep leksione të fuqishme për ndryshimin individual. Ky është botimi i plotë dhe është shitur më shumë se 15 milionë kopje. Tom Peters e konsiderohet këtë një libër të mrekullueshëm që mund të të ndryshojë jetën....

  1 288 Lekë
  1 400 Lekë -8%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 288 Lekë 1 400 Lekë -8% Në stok
  I ri

  1 288 Lekë
  1 400 Lekë -8%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 380 Lekë 1 500 Lekë -8% Në stok
  I ri

  Udhëzuesi i ri më i shitur për zgjidhjen e problemeve, të vogla e të mëdha, të rëndomta e të jashtëzakonshme, me të cilat përballen ë gjitha familjet, herët a vonë.Ky libër i shumëpritur ofron mësime të çmuara për krijimin dhe ruajtjen e një kulture të fortë familjare, në këtë botë të trazuar.

  1 380 Lekë
  1 500 Lekë -8%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 104 Lekë 1 200 Lekë -8% Në stok
  I ri

  Libri i Stephen R. Covey "Unë lider" (të njohur edhe si "The 8th Habit: From Effectiveness to Greatness") flet rreth rrugëve për të arritur madhështinë si lider, si individ dhe si organizatë. Ky libër vazhdon nga libri i tij më i njohur "7 Habits of Highly Effective People" (7 zakonet e njerëzve të suksesshëm) dhe shton një zakon të tetë, që ai e quan...

  1 104 Lekë
  1 200 Lekë -8%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
Shfaq 1 - 4 nga 4 libra