Harold Robins

Harold Robins ësht ënjë nga shkrimtarët amerikanë më popullor deri më tani. Ai është ndër më të shiturit, duke listuar rreth 25 libra bestseller dhe mbi 750 milionë kopje dhe i botuar në 32 gjuhë, përfshirë edhe gjuhën shqipe. Ka lindur më 21 maj 1916 dhe është ndarë nga jeta më 14 tetor 1997.

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 1 nga 1libër
Shfaq 1 - 1 nga 1libër