Jacque Casanova de Seingalt

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 3 nga 3 libra
 • Shikim i shpejtë
  1 500 Lekë Në stok

  Libri i tij "Kujtimet e Kazanovës" është një autobiografi e padyshimtë e tij, vepër e cila është parë si një nga burimet e vërteta të normave zakonore dhe jetës shoqërore europiano perëndimore përgjatë shekullit të XVIII.

  1 500 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 300 Lekë Në stok

  Libri i tij "Kujtimet e Kazanovës" është një autobiografi e padyshimtë e tij, vepër e cila është parë si një nga burimet e vërteta të normave zakonore dhe jetës shoqërore europiano perëndimore përgjatë shekullit të XVIII.

  1 300 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 500 Lekë Në stok

  Libri i tij "Kujtimet e Kazanovës" është një autobiografi e padyshimtë e tij, vepër e cila është parë si një nga burimet e vërteta të normave zakonore dhe jetës shoqërore europiano perëndimore përgjatë shekullit të XVIII.

  1 500 Lekë
  Në stok
Shfaq 1 - 3 nga 3 libra