Adolf Hitler

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 4 nga 4 libra
 • Shikim i shpejtë
  3 800 Lekë Nuk është në stok

  Mos e merrni këtë libër si propagandë të nazizmit. Kjo është historia. Historia jonë dhe juaja, historia botërore

  3 800 Lekë
  Shto në shportë Më shumë
  Nuk është në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 500 Lekë Nuk është në stok

  Mos e merrni këtë libër si propagandë të nazizmit. Kjo është historia. Historia jonë dhe juaja, historia botërore

  1 500 Lekë
  Shto në shportë Më shumë
  Nuk është në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 000 Lekë Nuk është në stok

  Mos e merrni këtë libër si propagandë të nazizmit. Kjo është historia. Historia jonë dhe juaja, historia botërore

  1 000 Lekë
  Shto në shportë Më shumë
  Nuk është në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 200 Lekë Në stok

    Dokumenti i fundit i lene nga Adolf Hitleri, i perfunduar nje dite para se te hynte ne Berlin mareshalli Zhukov dhe fati i Hitlerit te zhytej ne mjegull... ; liber interesant qe sjell vlerat dhe kulturen e pales humbse; ne fund te fundit Lf.II Boterore ishte nje perplasje titanike ku Perendimi luftonte kunder Perendimit...; pas ketij libri interesant,...

  1 200 Lekë
  Në stok
Shfaq 1 - 4 nga 4 libra