Marianthi Guri

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 2 nga 2 libra
 • Shikim i shpejtë
  2 000 Lekë Në stok

  Administrimi i Integruar i Mbetjeve Urbane është një proçes tërësor me shumë hallka dhe opsione, që synon një mjedis sa më të pastër e me ndikim sa më minimal të mbetjeve në mjedisin përreth dhe në shëndetin e njeriut. Planifikimi i një sistemi kërkon një arritje sistemi.

  2 000 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  2 000 Lekë Në stok

  Në këtë libër shtjellohen të gjitha të dhënat e domosdoshme për përzgjedhjen e shesheve të venddepozitës së Mbetjeve Urbane, kapacitetin e tyre, përshtatshmërinë, duke u bazuar në Kriteret Shkencore Gjeologjike në përputhje me Standardet Ndërkombëtare të miratuara nga Komisioni Nr-14 Ndërkombëtar i IAEGG (International Association of Engineering Geology...

  2 000 Lekë
  Në stok
Shfaq 1 - 2 nga 2 libra