Roberta Basel

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 3 nga 3 libra
 • Shikim i shpejtë
  600 Lekë Në stok

  A keni parë ndonjëherë njerëz që blejnë gjëra të ndryshme pa para? Ndoshta ata i kanë dhënë shitësit një copë letër apo kanë përdorur një kartë plastike. Mund t’ju jetë dukur sikuar ato nuk kanë përdorur para, por në fakt kanë përdorur. Libri Çeqet, Kartat e Kreditit dhe Kartat e Debitit shpjegon se si njerëzit mund të blejnë pa përdorur monedha apo...

  600 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  600 Lekë Në stok

  Libri na njeh me disa koncepte bazë financiare, si: kursimi dhe depozita, kredia, llogaria bankare, shërbimet bankare, tërheqja e parave nëpërmjet bankës elektronike, etj.

  600 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  600 Lekë Në stok

  A keni bërë ndonjëherë pyetjen se nga kanë ardhur paratë? Ju mund të mësoni pse, ku dhe si u shpikën paratë në librin “Historia e parasë”. Historia e parasë përshkruan mënyrat që ka përdorur njeriu për të shkëmbyer të mirat, pa nevojën e parasë.

  600 Lekë
  Në stok
Shfaq 1 - 3 nga 3 libra