Karen M Mcmanus

Romani i saj i parë “Njëri nga ne po gënjen” pushtoi menjëherë listën e librave më të shitur të revistës New York Times, ashtu sikurse “Mos ia thuaj askujt” dhe “E ka radhën tjetri”. Romanet e saj, përkthyer në mbi 40 vende, renditen ndër librat më të pëlqyer në të gjithë botën. “Njëri nga ne po gënjen” është nominuar për Çmimin Gjerman të Letërsisë Rinore në vitin 2019.

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 6 nga 6 libra
Shfaq 1 - 6 nga 6 libra