Bernard Lewis

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 2 nga 2 libra
 • Shikim i shpejtë
  700 Lekë Në stok

  Ky libër na sjell të përmbledhur gjykimin e autorit për të sotmen dhe të ardhmen e vendeve të Lindjes së Mesme. Autori shqyrton në mënyrë të hollësishme çështjet më me rëndësi që, sipas tij, kanë për të përcaktuar të ardhmën e këtij rajoni.

  700 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  900 Lekë Në stok

  Ky libër ka një subjekt historik e dy shekujve të fundit të Turqisë, pra lindjen e Turqisë moderne mbi gërmadhat e Perandorisë Otomane. Një temë pë të cilën janë shkruar një mori librash, por, mes tyre libri i Bernard Lewis pranohet tashmë si një klasik, si një ndër librat që duhet të bëjnë pjesë në bibliotekën e çdokujt që i intereson historia. Një libër...

  900 Lekë
  Në stok
Shfaq 1 - 2 nga 2 libra