Sylvie Bommel

Sylvie Bommel është gazetare. Shkruan portrete intime personalitetesh të fushave të ndryshme për revistat Vanity Fair dhe Le Journal du Dimanche. Më 2017 botoi librin e saj të parë, “Penelope”. Sylvie Bommel është autorja e sondazhit të parë mbi çiftin Macron, botuar pas zgjedhje, në maj 2016, në gazetën L’Express.

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 1 nga 1libër
 • Shikim i shpejtë
  600 Lekë Në stok
  I ri

  “Ai sa kish mbushur të shtatëmbëdhjetat” është një vëzhgim i hollë dhe intim për të hedhur dritë në një prej historive më të pazakonta të dashurisë, asaj mes Brigitte dhe Emmanuel Macron. Në korrik të vitit 2019, libri u nderua me çmimin “Bernard-Mazières”, i cili jepet për librat me përmbajtje politike.

  600 Lekë
  Në stok
Shfaq 1 - 1 nga 1libër