Ofertat

Letersia e kujteses Ka 40 libra.

për faqe
 • Shikim i shpejtë
  2 500 Lekë Në stok
  I ri

  I rilexuar sot, rreth pesëdhjetë vjet mbasi është shkruar, ky roman godet në një shënjestër shumë të gjerë, të pakufizuar as në hapësirë as në kohë.

  2 500 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  500 Lekë Në stok

  Libri "Agimi" është një meditim mbi kompromisin, justifikimin dhe sakrificat që bën një njeri kur i merr jetën një tjetër njeriu. I pushtuar nga horrori i të kaluarës dhe dilemat shqetësuese të së tashmes, Elisha - një burrë i ri hebre, i mbijetuar i Holokaustit - lufton me fajin, fantazmat dhe Zotin, ndërsa pret orën kur duhet të kryejë ekzekutimin.

  500 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 500 Lekë Në stok
  I ri

  "Lulja e Vlorës" përfaqëson dhe na jep një mësim të çmuar përvoje jetësore rreth meritave të të jetuarit sipas parimeve tuaja, të dhurimit bujarisht sa herë keni mundësi si dhe të kujdesit e dashurisë së vërtetë e pa kushte.

  1 500 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 400 Lekë Në stok

  Vajza e Pirenejve është një roman i bukur dhe thellësisht prekës që ngre në piedestal pathyeshmërinë e shpirtit njerëzor dhe qëndrueshmërinë e grave në luftë. Ky është një roman që lartëson njeriun dhe jetën.

  1 400 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 400 Lekë Në stok
  I ri

  Një histori epike për dashurinë, luftën dhe forcën e shpirtit njerëzor.

  1 400 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 300 Lekë Në stok
  I ri

  Gjatë një vizite në Gjermani, Rakela Krameri merr një letër të mistershme nga një mikeshë e vjetër, me të cilën nuk fliste prej kohësh. E martuar me Gerhard Shlikun, një oficer i SS-ve, Kristina vë re se ngjarjet në Gjermani po marrin një drejtim të paparashikueshëm dhe është e tmerruar, sepse i shoqi e konsideron vajzën e tyre, Amelinë, që ka lindur e...

  1 300 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 500 Lekë Në stok

  Leon Marcus URl ishte një romancier amerikan, i njohur për shkencën e tij historike dhe hulumtim të thellë që hyri në romanet e tij. Dy librat e tij bestselling ishin Eksodi (botuar në 1958) dhe Trinity (botuar në 1976).

  1 500 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 200 Lekë Në stok
  I ri

  Të mbijetuar pas seleksionimit të parë, e kishin gjetur sërish njëri-tjetrin gjatë punës në infermieritë e kampit, vetëm se të ndarë këtë herë. E megjithatë, bënë si bënë dhe gjetën mënyra për të komunikuar, duke shkëmbyer fshehurazi letra dashurie, duke u shtrënguar tinëz në përqafime ikanake dhe duke qëndruar të paepur deri në fund.

  1 200 Lekë
  Në stok
Shfaq 33 - 40 nga 40 libra