David Baddiel

David Baddiel është komedian, analist në disa programe radioje dhe televizioni dhe shkrimtar i katër novelave të vlerësuara shumë nga kritika. Agjencia Prindërore është libri i tij i parë për fëmijë. Ai jeton në Londër me familjen e tij dhe shpreson që fëmijët të mos aplikojnë në Agjencinë Prindërore së afërmi

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 4 nga 4 libra
Shfaq 1 - 4 nga 4 libra