Tom Palmer

Per Tom Palmer jeta e tij ka ndryshuar pasi ka nisur qe te merret me futboll. Ai ka pare jeten e klubit te Mancester United, yjeve te skuadres dhe me pas kete pervoje e ka ndare me lexuesit e vegjel, te cileve iu ka adresuar serine me 6 vellime te Akademise se Futbollit

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 6 nga 6 libra
Shfaq 1 - 6 nga 6 libra