Andreas Dushi

Andreas Dushi ka lindur nё Shkodёr, ku ka kryer dhe studimet pёr Gjuhё dhe Literaturё Shqipe nё Universitetin Luigj Gurakuqi. Ështё autor i librave: “Marrja e gjakut” dhe “Pragu i braktisjes”.

Jeton në Tiranë. Është redaktor përgjegjës i “ExLibris” dhe punon në Bibliotekën Kombëtare të Shqipërisë.    

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 4 nga 4 libra
Shfaq 1 - 4 nga 4 libra