Louise L. Hay

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 3 nga 3 libra
 • Shikim i shpejtë
  558 Lekë 620 Lekë -10% Në stok

  Një koleksion fantastik i letrave që Louise L. Hay ka pranuar nga njerëz të ndryshëm nga i gjithë globi dhe që u është përgjigjur përgjatë viteve. Letrat shprehin shqetësime dhe brenga të lexuesve nga shumë fusha të jetës. Pothuajse të gjithë ata që i kanë shkruar ishin në kërkim të një ndryshimi në jetë.

  558 Lekë
  620 Lekë -10%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  558 Lekë 620 Lekë -10% Në stok

  Në këtë botim shumë simpatik, Louise L. Hay na sjell një përmbledhje me ese të zgjedhura nga miqtë e saj – ligjërues, seminaristë dhe këshillues me emër në sferën e motivimit dhe vetëndihmesës.

  558 Lekë
  620 Lekë -10%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  558 Lekë 620 Lekë -10% Në stok

  Një libër i shitur në mbi 50 milionë kopje në mbarë botën. Louise Hay sjell përvojat e saj të cilat, me ndihmën e forcës së mendjes dhe të mendimit pozitiv, nga një jetë e rrënuar e çuan në piedestal, madje duke mposhtur edhe sëmundjen e kancerit pa ndonjë trajtim mjekësor.

  558 Lekë
  620 Lekë -10%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
Shfaq 1 - 3 nga 3 libra