Katherine Applegate

KATHERINE APPLEGATE është autore e librit Ivani unik dhe i pashoq, fitues i Newbery Medal. Romani i saj i fundit, Krenshau, qëndroi mbi njëzet javë në listën e bestsellerëve të New York Times. Ajo ka shkruar edhe romanin Shtëpia e guximtarit. Katherine Applegate jeton me familjen e saj në Tiburon të Kalifornisë.

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 1 nga 1libër
Shfaq 1 - 1 nga 1libër