Selvi Becaj

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 2 nga 2 libra
 • Shikim i shpejtë
  700 Lekë Në stok

  Përvoja na ka mësuar që shpesh njerëzve u mbetet hatri për një çast, por zemrave asnjëherë. Kjo sepse kodin e trokitjes së një zemre që e do dhe të do, e njeh vetëm zemra tjetër, ajo që ndoshta e ke lënë dhe pa gjumë! Mund të them me siguri se vargjet tek Selvi, nuk qëmtohen, nuk sajohen e kurdisen, por rrjedhin krejt logjikshëm.. Agim M. Doci

  700 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  500 Lekë Në stok

  Dhe të shkuarën e lashë mbrapa, Portën ia mbylla pas vetes! Nuk di, të ndihem krenare, Për mësimet e marra, Apo, fatkeqe për çka kam vuajtur!

  500 Lekë
  Në stok
Shfaq 1 - 2 nga 2 libra