Paolo Di Paolo

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 2 nga 2 libra
 • Shikim i shpejtë
  700 Lekë Në stok

  Moraldo është një student i palumtur që sapo ka mbërritur në Torino për sezonin e provimeve. Ngatërrimi i valixhes me një të panjohur përgjatë një udhëtimi me tren, do të ndryshojë papritur rrjedhën e jetës së tij. Paolo Di Paolo, duke evokuar një protagonist të shekullit të njëzetë, shkruan një roman plot pasion dhe mallëngjim rreth dashurisë, mundimit,...

  700 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 000 Lekë Në stok
  I ri

  Asgjë s’na bashkon më shumë se të qenit bij. Larg syve është një deklaratë dashurie ndaj pushtetit të letërsisë, aftësisë së saj për t’iu avitur të vërtetave përndryshe hermetike. Duke rindërtuar me fuqinë mjeshtërore të krijimit të imazhit që rrëfimtaria ngërthen në vetvete panjohshmërinë e një lindjeje, arsyet e një largësie, Paolo di Paolo arrin të...

  1 000 Lekë
  Në stok
Shfaq 1 - 2 nga 2 libra