Drago Jancar

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 2 nga 2 libra
 • Shikim i shpejtë
  595 Lekë 700 Lekë -15% Në stok
  I ri

  Atë natë e pashë është një histori që rrëfehet përmes këndvështrimit të pesë personazheve të ndryshme, të cilët flasin për veten dhe kohërat e trazuara në të cilat jetuan.

  595 Lekë
  700 Lekë -15%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  595 Lekë 700 Lekë -15% Në stok

  Druri pa emër është romani i një njeriu të pushtuar nga e kaluara, nëpër të cilin rrjedh si një lumë i padukshëm dhe i pazhurmë e tërë historia.

  595 Lekë
  700 Lekë -15%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
Shfaq 1 - 2 nga 2 libra