Natasha Poroçani (Shuqteriqi)

Natasha Shuteriqi Porocani ka lindur në Elbasan më 29.01.1970. Ajo është diplomuar për Gjuhë dhe letërsi në Universitetin e Elbasanit dhe është doktoruar për Gjuhësi të aplikuar pranë Universitetit të Tiranës.


Aktualisht punon pranë Universitetit të Durrësit si pedagoge në Departamentin e Gjuhës shqipe. Është autore e disa librave për fëmijë:


Bëhu si unë (Shtëpia botuese Pegi)


Kur zemërohet Evaristi (Shtëpia botuese Pegi)


Pa e vrarë mendjen (Shtëpia botuese Albas)


Splash (Shtëpia botuese Arka e Noes)


Kolana “Bëmat e Estes dhe Kokosë” 1, 2, 3 (Shtëpia botuese Albas)Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 5 nga 5 libra
Shfaq 1 - 5 nga 5 libra