Tzvetan Todorov

Tzvetan Todorov është historian, filozog, kritik letrar strukturalist, sociolog dhe eseist bullgaro-francez. Ai ka lindur më 1 mars 1939 në Sofie dhe është ndarë nga jeta në Paris më 7 shkurt 2017. Todorov është autor i shumë librave studimor dhe eseistikë që kanë pasur ndikim domethënës në fushat e antropologjisë, sociologjisë, semiotikës, teorisë letrare dhe asaj kulturore.

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 1 nga 1libër
 • Shikim i shpejtë
  800 Lekë Nuk është në stok

  Spanjollët e fitojnë luftën. Në mënyrë të padiskutueshme, ata kanë epërsi ndaj indianëve në pikëpamje të komunikimit ndërnjerëzor. Por fitorja e tyre është problematike, sepse nuk ekziston vetëm një formë e vetme komunikimi, një dimension i vetëm i aktivitetit simbolik...

  800 Lekë
  Shto në shportë Më shumë
  Nuk është në stok
Shfaq 1 - 1 nga 1libër