Gift Cards

Nëse e ke vendosur për t’i dhuruar një libër mikut tënd, mos u shqetëso për më tej. Për këto mendon Bukinist.al, mjafton që ti të zgjidhës produktin tonë “Gift CARD”, shërbim i parë i këtij lloji në Shqipëri.

Zgjidh Gift CARD - 1000 lekë, Gift CARD - 3000 lekë ose Gift CARD - 5000 lekë, prerjen e lëshuar nga Bukinist dhe emrin e personit që do të marrë librin dhuratë, së bashku me të dhënat e kontaktit.Stafi i Bukinist ofron këto shërbime për mikun tuaj:


a.Rekomandime për librat që pëlqen
b.Informacione rreth titujve më të fundit që janë hedhur në qarkullim
c.Procedim prioritar të porosisë në afatin e përcaktuar
d.Transport falas të porosisë në destinacionin e kërkuar


Me produktin e ri të “Gift CARD” të gjithë janë të kënaqur. Është bukur kur dikush bën dhuratë libra, por akoma më bukur kur dikush merr librin që do.


Bukinist.al, - pasion për librat