Isak Bashevis Singler

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 1 nga 1libër
  • Shikim i shpejtë
    600 Lekë Në stok

    Ky libër konsiderohet një vepër e fuqishme pasi nuk ka temë më të madhe sesa pendesa dhe ripërtëritja e jetës. I penduari është një prej librave më të vegjël por padyshim njëra nga veprat më të mira të këtij autori. Tashmë, Singler konsiderohet një prej gjenive të letërsisë botërore

    600 Lekë
    Në stok
Shfaq 1 - 1 nga 1libër