John Selby

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 1 nga 1libër
  • Shikim i shpejtë
    550 Lekë Në stok

    Romani “Semi” na sjell lindjen e një shoqërie të etur për të çarë përpara, herë pas here edhe përmes dhunës dhe kundërshtive. Kjo gjë ndodhi në SHBA gjatë viteve të para të Shekullit të XX dhe e tillë është edhe në këto kohë në Shqipëri. John Selby ka stil tregimtar energjik, ku satira gërshetohet bukur me dramën. Vlerat e këtij libri i shton ndjeshëm në...

    550 Lekë
    Në stok
Shfaq 1 - 1 nga 1libër