Om Swami

Om Swami është një udhëheqës shpirtëror dhe autor bestseller. Përpara se të hiqte dorë nga jeta materiale, ishte një sipërmarrës i suksesshëm i disa kompanive teknologjike. Ai u bë milioner në moshën 25 vjeçare. Në moshën 30 vjeçare dhuroi të gjithë pasurinë dhe nisi rrugëtimin e tij shpirtëror. Nga apartamentet luksoze në Londër e Sidneji, te një kasolle pa ujë dhe sternë, në vetminë tmerruese himalajane, historia e tij është e pazakontë.

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 1 nga 1libër
Shfaq 1 - 1 nga 1libër