Paula Hawkins

Paula Hawkins ka lindur dhe është rritur në Zimbabve, u zhvendos në Londër në vitin 1989 dhe qysh atëherë jeton aty. Ka punuar si gazetare për 15 vjet para se t'i hynte letërsisë. Vajza në tren është romani i saj i parë.

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 3 nga 3 libra
Shfaq 1 - 3 nga 3 libra