Ilustrimet: Carlos Busquets Shqipëroi: Virgjil Muçi

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 1 nga 1libër
  • Shikim i shpejtë
    1 800 Lekë Në stok

    16 përralla klasike të shoqëruara me audio, CD ku gjyshja me zërin e saj të ëmbël tregon 16 përrallat. Botimi "16 Përralla Klasike" përmban dymbëdhjetë përralla nga Vëllezërit Grim, tre përralla nga Andersen dhe një nga Charles Perrault. Përralla klasike të përzgjedhura me kujdes, të cilat nxisin imagjinatën dhe zhvillojnë fantazinë e fëmijëve.

    1 800 Lekë
    Në stok
Shfaq 1 - 1 nga 1libër