H.A.Guerber

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 2 nga 2 libra
 • Shikim i shpejtë
  800 Lekë Nuk është në stok

  Ky libër sjell historinë e grekëve të treguar në mënyrë tepër origjinale dhe të thjeshtë për fëmijët e moshave 14 18 vjeç.

  800 Lekë
  Shto në shportë Më shumë
  Nuk është në stok
 • Shikim i shpejtë
  700 Lekë Nuk është në stok

  Ky libër sjell historinë e Romës të treguar në mënyrë tepër origjinale dhe të thjeshtë për fëmijët e moshave 14 18 vjeç.

  700 Lekë
  Shto në shportë Më shumë
  Nuk është në stok
Shfaq 1 - 2 nga 2 libra