Rhonda Byrne

Rhonda Byrne është një shkrimtare dhe producente televizive australiane e njohur për filmin Sekreti, që pasoi me serinë e tre librave të tjerë. Ajo është një nga 100 personat më me ndikim në botë

Rhonda Byrne është një shkrimtare dhe producente televizive australiane, e njohur për veprat “Mendimi i ri dhe Sekreti, - një libër dhe një film që ka të njëjtin emër edhe si libër. Në pranverën e vitit 2007 libri i saj shiti rreth 4 milionë kopje dhe rreth 2 milionë DVD. Ajo ka qenë gjithashtu edhe producente e Sensing Murder.


Në vitin 2007 Byrne është listuar nga revista Time si një nga 100 njerëzit më me ndikim në botë. Pas librit Sekreti, Rhonda Byrne ka botuar edhe Fuqia, Magjia, Heroi, - që të gjitha të konceptuara si pjesë e sekretit. Po ashtu ka botuar edhe librat “Thes secret daily teachings”, “The secret gratitude book”, JADU, Shakti, etj.


Në gjuhën shqipe kanë ardhur deri më tani tre librat e saj: “Sekreti”, “Fuqia” dhe “Magjia”, të realizuara nga Botimet Dudaj

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 6 nga 6 libra
 • Shikim i shpejtë
  2 160 Lekë 2 400 Lekë -10% Në stok
  I ri

  Ky set me dy libra vjen për të gjithë ata që e kanë lexuar “Sekreti”, një nga librat më të shitur në botë. Botimet Dudaj i hodhën në qarkullim brenda pak ditësh dy librat e rinj “Fuqia” dhe “Magjia” prandaj, sekretet e një prej mendjeve më me ndikim në botë, ua sjellim me një klik në bibliotekën dhe mendjen tuaj...

  2 160 Lekë
  2 400 Lekë -10%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 300 Lekë Në stok
  I ri

  “Sekreti” zbuloi ligjin e tërheqjes. Fuqia më e madhe në univers është fuqia për të pasur çdo gjë që ti do. Një gjë mund të ndryshojë marrëdhëniet tuaja, paranë, shëndetin, kënaqësinë, karrierën dhe jetën. Jeta që ti do lëviz sipas Fuqisë.  Ata që kanë lexuar “Sekreti”, nuk do të mendojnë asnjë sekond më shumë dhe do të lexojnë rrufeshëm edhe “Fuqia”

  1 300 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  3 240 Lekë 3 600 Lekë -10% Në stok
  I ri

  Mjeshtria dhe gjenia e Rhonda Byrne e ka bërë atë jo vetëm një nga autoret më të lexuara, por edhe një nga 100 personat më me ndikim në botë. Tre librat e saj, “Sekreti”, “Fuqia” dhe “Magjia” janë tri sekrete të fuqishme që presin për tu zbuluar prej jush... Gjithmonë nëse do të shpalosësh vetveten dhe të realizosh ëndërrat e tua.

  3 240 Lekë
  3 600 Lekë -10%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 300 Lekë Në stok
  I ri

  “Sekretet” e Rhonda Byrne vazhdojnë në shqip: “Përgjatë 28 ditëve ju mund të merrni një udhëtim që do të ndryshojë jetën tuaj. Epoka të hershme, tekste të shejta, të mbajtura të fshehura që ne mund t’i zbulojmë sot. Një fjalë mund të ndryshojë jetën tënde”. Këto gjëra zbulon vëllimi i tretë i autores bestseller, “Magjia”, e cila vjen pas botimit të...

  1 300 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 300 Lekë Në stok

  Keni në duar një Sekret të Madh… Zbuloje

  1 300 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 500 Lekë Në stok
  I ri

  Nuk e kemi parë të vërtetën për qindra vjet, sepse nuk kemi parë atë që kishim përpara syve. Jemi hutuar nga problemet tona, nga dramat e jetës sonë, nga ngjarjet e jashtme, dhe na ka shpëtuar zbulimi më i madh që mund të bënim dhe që ishte mu para nesh. Një zbulim që mund të na bëjë të reshtim së vuajturi dhe të na japë gëzim dhe lumturi jetëgjatë.

  1 500 Lekë
  Në stok
Shfaq 1 - 6 nga 6 libra