LIVING

Në Living do të gjeni gjithçka për Kuzhinën, Modën, Bukurinë, Estetikën, Udhëtimet, Peshkimin, Kopshtarinë dhe Dekorin e Shtepivë

Living është një udhërrefyes plot ngjyra dhe shije për sejcilin nga ju. Çdo aspekt i të jetuarit me pasion, të ushqehemi me fantazi, të duam natyrën, ta përdorim atë në funksionin tonë, të njohim trupin dhe shpirtin, të kujdesemi për të dy, të shndërrojmë shtëpinë ku jetojmë në një oaz qetësie, të visheni, grimoheni, dhe të përdorni sa më shumë fantazinë.


Nuk është as e vështirë dhe as e lodhshme...


Living do të jetë një urë lidhëse për botën e femrave, do të jetë një dritare komunikimi ku ju do të gjeni vetveten dhe do t’iu mesojë ti jepni rëndësinë e duhur cdo momenti dhe detaji të ditës suaj.


Në Living do të gjeni një udhezues për të përmirësuar më mirë jetën tuaj!

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 3 nga 3 libra
Shfaq 1 - 3 nga 3 libra