Kleanthi Dhuci

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 1 nga 1libër
 • Shikim i shpejtë
  500 Lekë Në stok
  I ri

  Një botim i shkëlqyer për bletën dhe bletërritësit, shkruar me profesionalizëm nga Keanthi Dhuci, një udhëzues praktik me informacion të pasur mbi bletët, karakteristikat dhe vlera që kanë produktet e bletës për njeriun; faktorët që ndikojnë në rritjen e prodhimit të mjaltit, si shtohen familjet e bletëve, shtegtimi dhe masat që merren nga bletërritësit

  500 Lekë
  Në stok
Shfaq 1 - 1 nga 1libër