James Pettifer

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 2 nga 2 libra
 • Shikim i shpejtë
  2 000 Lekë Nuk është në stok

  Një libër i mrekullueshëm... më i miri për nga trajtimi në thellësi i UÇK së... Do të jetë me interes si për specialistët në Kosovë, ashtu dhe për ata në Jugosllavi e Ballkan, si dhe për lexuesin e gjerë, që interesohet për një hyrje në temën e UÇK së për konfliktet e Kosovës të viteve '90.

  2 000 Lekë
  Shto në shportë Më shumë
  Nuk është në stok
 • Shikim i shpejtë
  600 Lekë Nuk është në stok

  Një libër për këdo që udhëton nëpër viset shqiptare

  600 Lekë
  Shto në shportë Më shumë
  Nuk është në stok
Shfaq 1 - 2 nga 2 libra