Ian Buruma, Avishai Margalit

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 1 nga 1libër
  • Shikim i shpejtë
    550 Lekë Në stok

    Një libër i ngjeshur, elegant, por në të njëjtën kohë sfi dues. Një përpjekje për të na treguar se cila është ideologjia që motivon terrorizmin, duke e vendosur atë në një kontekst historik. Autorët ia kanë dalë mbanë të na japin një vepër të mrekullueshme, ku kombinohet analiza e një sërë shoqërish dhe kulturash, me çështje të tilla si ajo e kujtesës...

    550 Lekë
    Në stok
Shfaq 1 - 1 nga 1libër