Mirza Ghulam Ahmed

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 1 nga 1libër
  • Shikim i shpejtë
    400 Lekë Në stok

    Libri “Filozofia e mësimeve të Islamit” është ligjërata më e përgëzuar që u mbajt në këtë konferencë dhe që u përgjigjet këtyre pyetjeve në dritën e Kuranit të Shenjtë. Si i tlllë, ky libër, i shkruar nga Mirza Ghulam Ahmedi i Kadijanit, përbën një komentim mbresëlënës të Kuranit të Shenjtë.

    400 Lekë
    Në stok
Shfaq 1 - 1 nga 1libër