Eglo

Eglo është një kompania austriake, e njohur në tregjet europiane për produktet e ndriçimit me standard të lartë dhe me linja ndriçimi që kursejnë energji.


Pjesë e portofolit të madh të produkteve janë edhe ndriçuesit për studim, ku kjo kompani ofron disa produkte, tejet cilësore dhe që marrin në konsideratë edhe shëndetin e syrit.


Falë bashkëpunimit me Teoren, tek platforma më e madhe online e librit shqip do të gjeni edhe disa lloje abazhuresh, të cilat ua rekomandojmë për t’i bërë pjesë të mjediseve tuaja, zyrave, studiove, bibliotekave dhe këndeve tuaja të studimit.

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 13 nga 13 libra
Shfaq 1 - 13 nga 13 libra