Besnik Aliaj, Loris Rossi

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 1 nga 1libër
  • Shikim i shpejtë
    4 000 Lekë Në stok

    Can Architecture and City Planning play a role to generate hope and groëth for Shrinking Cities. "Rethinking Gjirokastra", Can Architecture and City Planning play a role to generate hope and groëth for Shrinking në kuadër të Serisë së Botimeve Kërkimore të OMB Observatori i Basenit Mesdhetar @ Universiteti POLIS, si dhe Programit ndërkombëtar PhD. 

    4 000 Lekë
    Në stok
Shfaq 1 - 1 nga 1libër