Hisham Tahiri

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 1 nga 1libër
  • Shikim i shpejtë
    350 Lekë Në stok

    Në botën islame është duke u zhvilluar një rizgjim islam gjithë-përfshirës. Ky rizgjim islam është një fenomen pozitiv dhe i bekuar, që shënon vigjilencën e Umetit islam, rizgjimin nga pakujdesia e tij, vetëdijesimin, krenarinë me fenë, punën e palodhshme për dalje nga prapambetja, çlirimin nga pasojat mendore dhe jetësore. Ky rizgjim njihet me emrin...

    350 Lekë
    Në stok
Shfaq 1 - 1 nga 1libër