Ahmed Hashim

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 1 nga 1libër
  • Shikim i shpejtë
    300 Lekë Në stok

    Kur sëmundja e veshkave i kishte përparuar shumë, miqtë dhe mjekët e autorit kishin marrë vendim që të dërgohej në një klinikë të Frankfurtit. Si rrjedhojë e këtij vendimi, përshtypjet gjatë udhëtimit dhe përjetimet gjatë qëndrimit në Frankfurt, kanë shkaktuar shkrimet e mrekullueshme të përmbledhura në këtë libër.

    300 Lekë
    Në stok
Shfaq 1 - 1 nga 1libër