Abdulhamid Ebu Sulejman

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 2 nga 2 libra
 • Shikim i shpejtë
  188 Lekë 250 Lekë -25% Në stok

  Monoteizmi, pejgamberia dhe udhëheqësia e shtetit janë tre parimet, të cilat autori në këtë vepër i përpunon si baza të sistemit ligjor dhe politik të Islamit.

  188 Lekë
  250 Lekë -25%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  600 Lekë 800 Lekë -25% Në stok

  Një vepër e rëndësishme që flet për thelbin e shkaqeve të tatëpjetës dhe ngecjes së civilizimit islam, por me shumë shembuj që janë udhërrëfyes që shpijnë në rindërtimin e këtij civilizimi dhe i cili bart mesazhin e lartë hyjnor, mesazh ky mbarëkombëtar dhe universal, i cili i dedikohet njerëzimit mbarë dhe që për bazë ka vëllazërinë, drejtësinë, paqen...

  600 Lekë
  800 Lekë -25%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
Shfaq 1 - 2 nga 2 libra