D. A. Zakythinos

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 1 nga 1libër
  • Shikim i shpejtë
    750 Lekë Në stok

    Libri i historianit dhe studiuesit grek D. A. Zakythinos "Krijimi I Greqisë moderne" është një vështrim shkencor mbi zanafillën dhe ardhjen në jetë të një shteti të ri, modern, siç është fqinji ynë Greqia, pas rravgimesh të gjata dhe të mundimshme shtigjeve të thepisura të fatit, kushtëzuar nga të qenit për një kohë të gjatë nën pushtimin osman ashtu...

    750 Lekë
    Në stok
Shfaq 1 - 1 nga 1libër