Albert Londres

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 1 nga 1libër
  • Shikim i shpejtë
    750 Lekë Në stok

    Në këtë libër autori na dëshmon se sa pak ka ndryshuar gadishulli ynë edhe pas afro tetë-dhjetë vjetesh, se sa i ashpër është shpirti nacionalist i banorëve të këtyre viseve dhe se, me një ndjenjë të fortë fataliteti pak gjase ka që, në thellësi, gjërat të ndryshojnë, pavarësisht nga iluzioni që krijojmë në siperfaqe dhe në aparencë.

    750 Lekë
    Në stok
Shfaq 1 - 1 nga 1libër