Hazrat Inayat Khan

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 2 nga 2 libra
 • Shikim i shpejtë
  1 400 Lekë Në stok

  Pyetja, kush i nënshtrohet më shumë sëmundjes, një person shpirtëror apo një person material, mund të përgjigjet kështu: një person shpirtëror i cili hedh poshtë ligjet shpirtërore. Pa dyshim që një person i prirur shpirtërisht supozohet të ketë më pak shanse për të qenë i sëmurë, sepse shpirti i tij ka harmonin përmes shpirtërores

  1 400 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 500 Lekë Në stok

  Pse bota quhet iluzion nga mistikët? Sepse natyra e shfaqjes është e tillë që ajo e fsheh sekretin e vet brenda vetes dhe shfaqet në një formë kaq të ngurtë, saqë fshihen imtësi, bukuri dhe mister i karakterit të saj. Prandaj, kërkuesit e së vërtetës së jetës, studentët e jetës, janë dy lloje të kundërta. Njeri deshiron të mësojë nga pamja e jashtme....

  1 500 Lekë
  Në stok
Shfaq 1 - 2 nga 2 libra