Virgjili

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 1 nga 1libër
  • Shikim i shpejtë
    2 000 Lekë Në stok

    Për dymijë vite, rrëfimi epik i arratisjes së Aeneas nga Troja, marrëdhënies fatkeqe të dashurisë me Dido, zbritjes së tij në botën e nëndheshme dhe historisë gjakatare pas ngritjes së Romës, ka elektrizuar audiencat në mbarë botën. Në fjalët e Virgjilit, rrugëtimi heroik i Aeneas, jo vetëm u dha romakëve dhe italianëve një ...

    2 000 Lekë
    Në stok
Shfaq 1 - 1 nga 1libër