Clayton M. Christensen

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 1 nga 1libër
 • Shikim i shpejtë
  1 275 Lekë 1 500 Lekë -15% Në stok

  Libri revolucionar që do të ndryshojë mënyrën se si bëni biznes: Në këtë bestseller revolucionar, eksperti i novacionit, Clayton M. Christensen, thotë se kompanitë e shkëlqyera mund të bëjnë gjithçka siç duhet dhe sërish ta humbin lidershipin në treg, ose më e keqja, të zhduken krejtësisht. Ai jo vetëm e vërteton atë çfarë thotë, por udhëzon të tjerët se...

  1 275 Lekë
  1 500 Lekë -15%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
Shfaq 1 - 1 nga 1libër