Alkida Rama

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 2 nga 2 libra
 • Shikim i shpejtë
  100 Lekë Nuk është në stok

  Kjo eshte nje fletore e modeluar per t’i ardhur ne ndihme femijeve te ciklit parashkollor per te mesuar per te shkruar numrat, per te dalluar bashkesite dhe per te bere veprimet elementare te mbledhjes dhe zbritjes permes ushtrimeve logjike. Ky botim eshte pergatitur nga nje eksperte e arsimit parashkollor, e cila njeh edhe metodat didaktike te...

  100 Lekë
  Shto në shportë Më shumë
  Nuk është në stok
 • Shikim i shpejtë
  100 Lekë Nuk është në stok

  Kjo eshte nje fletore e modeluar per t’i ardhur ne ndihme femijeve te ciklit parashkollor per te mesuar per te shkruar shkronjat e alfabetit te gjuhes shqipe. Ky botim eshte pergatitur nga nje eksperte e arsimit parashkollor, e cila njeh edhe metodat didaktike te mesimdhenies dhe mesimnxenies per kete grupmoshe.

  100 Lekë
  Shto në shportë Më shumë
  Nuk është në stok
Shfaq 1 - 2 nga 2 libra